13 Μαϊος 2019

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου

Πίσω

«Συγκίνηση, υπερηφάνεια και χαρά. Αυτά τα δύο συναισθήματα μας κατέκλυσαν όλους στη διάρκεια των εγκαινίων του ιδιόκτητου τριώροφου κτιρίου του Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου, το οποίο θα φιλοξενεί, όχι μόνο τα γραφεία του, αλλά και όλες τις κοινωνικές δράσεις, τις οποίες σχεδιάζει από κοινού ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, ως Τρίτεκνος, που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών του Συλλόγου, που συνέβαλαν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να γίνει πραγματικότητα αυτό το οραματικό έργο.

Στόχος από εδώ και πέρα είναι με πρωτεργάτη τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη να γίνει εφικτή η διασύνδεση της κοινωνίας και ειδικά της νεολαίας που αναζητά εργασία με τον Τουρισμό, μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο, για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, Μανώλη Αχλαδιανάκη και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. που ενέπνευσαν όλους τους Τρίτεκνους και αγωνίστηκαν σκληρά για την επίτευξη ενός στόχου, που στην αρχή πολλοί θεωρούσαν ουτοπικό». - Δήλωση του Μ. Βαμιεδάκη με αφορμή τα εγκαίνια του κτιρίου του Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου από την Περιφέρεια Κρήτης.