Κοινωνική Δράση

Κοινωνική Δράση

Ευχαριστίες από τον εφημέριο των Αγίων Παρασκιών

Σε ανακοίνωση της η ενορία Αγιών Παρασκιών στο Αρκαλοχώρι ευχαριστεί τον επιχειρηματία Μιχάλη Βαμιεδάκη για την στήριξή του. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «O πατήρ Αλέξανδρος Παναγιωτάκης, εφημέριος των Αγίων Παρασκιών, μαζί με το εκκλησιαστικό Συμβούλιο νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την εταιρεία Delta Net Travel και τον Μιχάλη Βαμιεδάκη για την προσφορά του ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν και να επισκεφθούν στις 4 Ιουλίου τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι, όπου - στη μνήμη του Αγίου Ανδρέου, Αρχιεπισκόπου Κρήτης, του Ιεροσολυμίτου - εορτάσθηκαν με εκκλησιαστική λαμπρότητα τα σεπτά ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Καστελλίου, Αρκαλοχωρίου και Βιάννου κ. Ανδρέου». 

Περισσότερα

Κοινωνική Δράση

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου

«Συγκίνηση, υπερηφάνεια και χαρά. Αυτά τα δύο συναισθήματα μας κατέκλυσαν όλους στη διάρκεια των εγκαινίων του ιδιόκτητου τριώροφου κτιρίου του Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου, το οποίο θα φιλοξενεί, όχι μόνο τα γραφεία του, αλλά και όλες τις κοινωνικές δράσεις, τις οποίες σχεδιάζει από κοινού ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, ως Τρίτεκνος, που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών του Συλλόγου, που συνέβαλαν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να γίνει πραγματικότητα αυτό το οραματικό έργο.

Περισσότερα

Κοινωνική Δράση

Βράβευση της DELTANET TRAVEL από τον «ΠΟΗ Κάστρο»

«Συγκίνηση και υπερηφάνεια ένιωσαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον παναθλητικό Όμιλο Ηρακλείου «ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ». Ανάμεσά τους κι εμείς, η «DELTANET TRAVEL», που ως χορηγοί και αρωγοί αυτής της προσπάθειας που καταβάλλεται με στόχο την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους, αισθανόμαστε συμμέτοχοι στις επιτυχίες και στον αγώνα των ποδηλατών, ερασιτεχνών και επαγγελματιών του ιστορικού σωματείου. Η βράβευσή μας αποτελεί αναγνώριση της δικής μας συμβολής. Κίνητρο μας όμως αποτελεί η στήριξη της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νεολαίας του τόπου μας». – Από την ομιλία του Μ. Βαμιεδάκη στην εκδήλωση του ιστορικού αθλητικού ομίλου «ΠΟΗ Κάστρο». Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο και δείτε φωτογραφίες. – 12/02/2019

Περισσότερα