25 Απριλίου 2019

Ολοκληρώνεται η νέα καμπάνια για την προβολή της Κρήτης

Πίσω

Με βασικό όχημα το Discovergreece.com και το οικοσύστημά του, ολοκληρώνεται η νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με την Marketing Greece. Η καμπάνια, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, έχει ως στόχο τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, την ενίσχυση της ελκυστικότητας της Κρήτης και την αύξηση της διάρκειας παραμονής.

Με την τεχνική του storytelling και μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, τα άρθρα αναδεικνύουν τον προορισμό και συστήνουν στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό τα τουριστικά προϊόντα και τις εμπειρίες της Κρήτης καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς επίσης και τις παραδόσεις, τον τρόπο ζωής των ντόπιων, τα ήθη και τα έθιμά τους.

Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί τέσσερα θεματικά video, αφιερωμένα στα τουριστικά προϊόντα, στον πολιτισμό, τη φύση, τις δραστηριότητες και την κρητική γαστρονομία. Δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα των εμπειριών, τα νέα αυτά video στοχεύουν στην πρόκληση του συναισθήματος και της προσοχής του χρήστη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το σύνολο του περιεχομένου που έχει ήδη δημιουργηθεί, περιλαμβάνει προβολή στη διαδικτυακή πύλη του Discovergreece.com που αριθμεί εκατομμύρια επισκέπτες παγκοσμίως, καμπάνια προβολής στα Social Media του Discovergreece.com και ολοκληρωμένο πλάνο ψηφιακής προώθησης (google, facebook, instagram) σε στοχευμένες αγορές.

"Προσπαθούμε να δείξουμε τις εμπειρίες, τις οποίες ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ζήσει, ερχόμενος εδώ. Είναι μία καμπάνια η οποία γίνεται σε συνεργασία με την Marketing Greece και είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα μία υγιούς συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα", δήλωσε στο ΚΡΗΤΗ TV, ο Μιχάλης Βαμιεδάκης. 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από το ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ TV.