14 Αυγούστου 2019

Γιόρτασε τις επιτυχίες του ο Π.Ο.Η Κάστρο

Πίσω

"Μετά από κάποιες επιτυχίες έρχεται η γιορτή. Και αυτό έκανε ο ΠΟΗ “ΚΑΣΤΡΟ”. Στο σπίτι του προέδρου του συλλόγου Νώντα Σαρρή, μέσα σ’ ένα καταπράσινο κήπο, συναντήθηκαν αθλητές, προπονητές, γονείς αθλητών, μέλη του Δ.Σ., χορηγοί και φίλοι της ποδηλατικής ομάδας της πόλης.

Αφορμή αυτής της συνάντησης –δείπνου (γιορτής) στάθηκαν οι τελευταίες επιτυχίες των εφήβων και ανδρών της ομάδας με αποκορύφωμα αυτήν της κατάκτησης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος έφηβων στην ατομική χρονομέτρηση πρόσφατα από τον Άγγελο Σαρρή, αλλά και οι σημαντικές θέσεις που κατέκτησαν οι έφηβοι αφοί Κώστας (5η θέση) και Νίκος (21η) Φασουλάκης στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντοχής έφηβων. 

(...) Στην  συνάντηση-γιορτή υπήρξαν σημαντικότατες παρουσίες όπως αυτή του δημάρχου της πόλης Βασίλη Λαμπρινού, του αντιδημάρχου Κώστα Βαρδαβά, του περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Βαμιεδάκη, του προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανόλη Κουγιουμουτζή, αλλά και διαχρονικών φίλων και χορηγών όπως ο Γιάννης Δοξαστακης, Μανόλης Σαριστάμης και φυσικά οι γονείς των αθλητών".

Από το άρθρο της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ για την εκδήλωση του Π.Ο.Η. Κάστρο στην οποία παραβρέθηκε και ο Μιχάλης Βαμιεδάκης. 

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.