Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Γιόρτασε τις επιτυχίες του ο Π.Ο.Η Κάστρο

"Μετά από κάποιες επιτυχίες έρχεται η γιορτή. Και αυτό έκανε ο ΠΟΗ “ΚΑΣΤΡΟ”. Στο σπίτι του προέδρου του συλλόγου Νώντα Σαρρή, μέσα σ’ ένα καταπράσινο κήπο, συναντήθηκαν αθλητές, προπονητές, γονείς αθλητών, μέλη του Δ.Σ., χορηγοί και φίλοι της ποδηλατικής ομάδας της πόλης. Αφορμή αυτής της συνάντησης –δείπνου (γιορτής) στάθηκαν οι τελευταίες επιτυχίες των εφήβων και ανδρών της ομάδας με αποκορύφωμα αυτήν της κατάκτησης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος έφηβων στην ατομική χρονομέτρηση πρόσφατα από τον Άγγελο Σαρρή, αλλά και οι σημαντικές θέσεις που κατέκτησαν οι έφηβοι αφοί Κώστας (5η θέση) και Νίκος (21η) Φασουλάκης στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντοχής έφηβων.  (...) Στην  συνάντηση-γιορτή υπήρξαν σημαντικότατες παρουσίες όπως αυτή του δημάρχου της πόλης Βασίλη Λαμπρινού, του αντιδημάρχου Κώστα Βαρδαβά, του περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Βαμιεδάκη, του προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανόλη Κουγιουμουτζή, αλλά και διαχρονικών φίλων και χορηγών όπως ο Γιάννης Δοξαστακης, Μανόλης Σαριστάμης και φυσικά οι γονείς των αθλητών". Από το άρθρο της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ για την εκδήλωση του Π.Ο.Η. Κάστρο στην οποία παραβρέθηκε και ο Μιχάλης Βαμιεδάκης.  Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο. 

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Μ. Βαμιεδάκη στο Atlantis

Αγαπητοί φίλοι, Την Πέμπτη, 16 Μαΐου στις 20.00, σας θέλω δίπλα μου στην κεντρική προεκλογική μου συγκέντρωση στο Atlantis. Θα μιλήσουμε για τον απολογισμό των πεπραγμένων, το όραμα, τις προοπτικές και τις προκλήσεις της επόμενης πενταετίας. Η παρουσία σας θα με τιμήσει και θα μου δώσει δύναμη στον αγώνα για την κάλπη της 26ης Μαΐου και την ανανέωση της εμπιστοσύνης των Κρητικών. Σας περιμένω!

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

Στο επίκεντρο του Τουρισμού... το ελαιόλαδο

"Ο κύκλος εκδηλώσεων που διοργανώσαμε σε συνεργασία με αγροτικούς Συλλόγους και φορείς, όλο το προηγούμενο διάστημα σε διάφορες περιοχές της ενδοχώρας, έκλεισε με ιδιαίτερη επιτυχία την Κυριακή 5 Μαΐου, στις Στάβιες. Κοινή διαπίστωση, μέσα από τη γόνιμη συζήτηση που κάναμε με τους αγρότες της Ομάδας Παραγωγής Αστερουσίων είναι πως η αγωνία τους για το μέλλον του ελαιολάδου και η «δίψα» τους για να το αναδείξουν, αξίζει να υποστηριχθεί από όλους μας. Η Περιφέρεια Κρήτης στέκεται αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια, αλλά κι εγώ προσωπικά από το δικό μου μετερίζι, γιατί ο Πρωτογενής τομέας έχει όλες τις προοπτικές να αποτελέσει ουσιαστικά και όχι τύποις, τον έτερο πυλώνα στήριξης της Οικονομίας μας. Τουρισμός και Αγροτικός Τομέας πρέπει τα επόμενα χρόνια να συμπλεύσουν, μέσα από δράσεις, ουσιαστικές συνεργασίες και σύμπραξη δυνάμεων.

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

Τυμπάκι: Αγρότες και ξενοδόχοι συνεργάζονται προς όφελος του Τουρισμού

«Τα κρητικά προϊόντα, που είναι μέρος του κρητικού τρόπου ζωής, μπορούν και πρέπει να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο. Θα πρέπει να αναπτυχθεί και να συστηματοποιηθεί η συνεργασία αγροτών και ξενοδόχων και να συνδυαστούν τα προϊόντα ακόμη περισσότερο με μια ήπια μορφή Τουρισμού». – Δήλωση του Μ. Βαμιεδάκη από την εκδήλωση που διοργάνωσε η περιφέρεια Κρήτης και ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου για την αποτελεσματική ανάπτυξη συνεργασίας ανάμεσα στον αγροτικό και ξενοδοχειακό κλάδο.

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

Πώς οι ξενοδόχοι θα ενισχύσουν τους αγρότες

«Αν υπάρξει στο άμεσο μέλλον η δυνατότητα από οποιαδήποτε ομάδα παραγωγών, για σταθερή τροφοδοσία στην τρέχουσα τιμή της αγοράς, τότε είμαι βέβαιος πως θα υπάρξει άμεση και συνολική απορρόφηση των παραγόμενων ποσοτήτων». - Δήλωση του Μ. Βαμιεδάκη από την εκδήλωση που διοργάνωσε η περιφέρεια Κρήτης στην περιοχή των Κάτω Ασιτών για την ενημέρωση των παραγωγών σχετικά με τις δυνατότητες προώθησης των προϊόντων τους σε τουριστικές επιχειρήσεις. Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο. 

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

Ο ρόλος της Μινωϊκής διατροφής στις μέρες μας

«Με αφορμή, την αξιέπαινη πρωτοβουλία του δήμου Ηρακλείου για τη δημιουργία Κέντρου Κρητικής Διατροφής με την ανάδειξη του ιστορικού ξενοδοχείου "Μίνως", η Περιφέρεια Κρήτης και ο δήμος Ηρακλείου συνδιοργανώνουν εσπερίδα για τη διαδρομή της διατροφής στην Κρήτη από τα Μινωικά χρόνια μέχρι σήμερα. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από το οποίο θα γνωρίσουμε τις ομοιότητες με το παρελθόν αλλά και την εξέλιξη των διατροφικών συνηθειών και παραδόσεων».

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

Γιορτή πριν τη νέα σεζόν για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Με αφορμή την γιορτή της Τσικνοπέμπτης, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Νομού Ηρακλείου διασκέδασαν σε γνωστό κέντρο της πόλης παρουσία πολιτικών εκπροσώπων της Βουλής και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Μ. Βαμιεδάκης.

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τη «Φιλοξενία»

«Δεν είναι τυχαίο πως στην Κρήτη έχουν ταξιδέψει πάνω από 4 εκατ. άτομα το 2018, από τον Μάρτη ως και τον Νοέμβρη του περασμένου έτους. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχαμε μια ακόμη γενναία αύξηση, όπως έγινε και τα τρία προηγούμενα χρόνια με τα συνεχόμενα limit up, σπάζοντας ένα ακόμη ρεκόρ». – Από την ομιλία του Μ. Βαμιεδάκη στη γενική συνέλευση της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων του Νομού Ηρακλείου.

Περισσότερα